Kort om mig

Jimmy Waern

Snabbfakta

Namn: Jimmy Waern
Ålder: 35
Bor: Borås
Jobbat med marknadsföring: Sedan 2010
Civilstatus: Förlovad + 3 bonusbarn
Fritidsintressen: Fotboll, frisbeegolf, läsa böcker.
Besöksadress: Getängsvägen 28-30, Borås

Följ mig via LinkedIn

Enda kravet är att du är trevlig 😉

 • Hur det startade

  21 år gammal tänkte jag “Wow, om jag kan lära mig marknadsföring på en hög nivå kan jag hjälpa andra förverkliga företagsdrömmar…” 🤩

 • Jobb & Studier

  Jag åkte till USA, och fick toppbetyg från AUSB (Antioch University of Santa Barbara). Karriären startade i Uppsala som sälj- & marknadsansvarig på en mindre webbyrå.

 • En jobbig tid

  Gick 8 månader utan lön som anställd p.g.a. ett projekt jag initierat som “åt upp resurser” och skulle få leva på att sälja projektet. Tyvärr blev det aldrig färdigutvecklat och jag lämnade känslomässigt och ekonomiskt utmattad.

 • En nystart

  För att få upp självkänslan igen bokade jag möte med drivna entreprenörer. Vi gick från olika affärsidéer till att vinna bästa investeringspitch, och omsatte en miljon 3 månader efter bolagsstart. Självkänslan var bra igen.

 • Från årets medarbetare…

  Hamnade på Salgado, en fantastiskt härlig byrå i Uppsala. Höll många utbildningar och gjorde det bra. Fick 97,5/100 i elevutvärdering, och blev årets medarbetare 2021.

 • … till uppsagd p.g.a. ekonomin

  Många byråer hade det tufft 2022. Att dra ner på lönekostnader var nödvändigt. Tre blev uppsagda 2023, jag var en av dem. Jobbar kvar som underkonsult och håller 2-3 utbildningar/vecka.

 • Startade eget 🙌 Förverkligar affärsdrömmar genom marknadsföring

  Sommaren 2023 blev startskottet. Nu kan jag hjälpa människor som antingen vill lära sig marknadsföring, eller få det utfört med hög leveranskvalité.

 • Blev rådgivare för Affärskompetens 🔗

  Jobbar sedan 2024 på deltid för att hjälpa egenföretagare med råd inom digital marknadsföring – helt gratis för de som ansökt och kommit in! Så sök om du vill, jag lade till en länk i rubriken ovan, ses vi där? 😄🙏

Enda kravet är att du är trevlig 😉